Denzel Washington, într-un thriller de acţiune, regizat de Tony Scott

Actorul american Denzel Washington va juca în thrillerul "Unstoppable", regizat de Tony Scott şi produs de studiourile 20th Century Fox, filmările fiind programate să înceapă în toamna acestui an, informează variety.com.

40 afișări
Imaginea articolului Denzel Washington, într-un thriller de acţiune, regizat de Tony Scott

Denzel Washington, într-un thriller de acţiune, regizat de Tony Scott

Denzel Washington va interpreta rolul unui inginer experimentat care sare într-o locomotivă, alături de un tânăr mecanic de tren, pentru a urmări un tren fugar ce transportă deşeuri chimice foarte toxice. Scenariul a fost scris de Mark Bomback şi a fost inspirat dintr-un fapt real.

Acest proiect marchează a cincea colaborare dintre Denzel Washington şi Tony Scott. După "Valul ucigaş" (1995), "Pus pe jar" (2004) şi "Dincolo de trecut" (2006), cei doi cineaşti au mai colaborat la un alt thriller de acţiune, "The Taking of Pelham 1 2 3", ce va fi lansat de Columbia Pictures pe 12 iunie.

Denzel Washington a început filmările pentru proiectul cinematografic "The Book of Eli", descris drept un thriller post-apocaliptic, pe care studiourile Warner Bros. intenţionează să îl lanseze anul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici