Depeche Mode lansează un nou album şi va susţine un turneu în 2013

Grupul britanic Depeche Mode va lansa un nou album de studio şi va susţine un turneu mondial de promovare a acestui material discografic, în 2013. Informaţia a fost dezvăluită de solistul trupei, Dave Gahan, într-un interviu acordat revistei Spinner.

294 afișări
Imaginea articolului Depeche Mode lansează un nou album şi va susţine un turneu în 2013

Depeche Mode (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Avem înregistrările demo pentru 20 de piese. Unele dintre cântece au deja o formă bună, altele au nevoie să mai fie puţin prelucrate, dar în mod cert ne aflăm pe drumul cel bun. Avem ca termen limită luna noiembrie (pentru finalizarea pieselor, n.r.) şi nu există niciun motiv care să ne împiedice să reuşim acest lucru, ţinând cont de ritmul actual în care lucrăm", a spus Dave Gahan pentru music-news.com.

"În plus, facem deja planuri pentru a organiza un turneu anul viitor", a adăugat Gahan.

Noul album va fi produs de Ben Hillier şi Christoffer Berg.

Precedentul material de studio al grupului britanic, "Sounds of the Universe", a fost lansat în anul 2009.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a peste 30 de ani şi însumează 12 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din curentele synthpop şi new wave.

Trupa Depeche Mode a concertat la Bucureşti în vara anului 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici