Dezvăluiri inedite despre idila dintre Marilyn Monroe şi J.F. Kennedy, prezentate într-o nouă carte

Marilyn Monroe i-a telefonat soţiei lui J.F. Kennedy pentru a-i dezvălui faptul că are o aventură cu acesta, afirmă autorul unei cărţi apărute recent în Statele Unite, care prezintă o serie de detalii insolite despre idila celebrei actriţe cu fostul preşedinte american.

910 afișări
Imaginea articolului Dezvăluiri inedite despre idila dintre Marilyn Monroe şi J.F. Kennedy, prezentate într-o nouă carte

Marilyn Monroe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit scriitorului Christopher Anderson, Marilyn Monroe i-a telefonat lui Jackie Kennedy pentru a-i spune că are o aventură cu soţul ei, dependent de droguri, iar reacţia soţiei preşedintelui american a fost la înălţime: "E minunat! Eu mă voi muta, iar ţie îţi vor rămâne toate problemele!", informează independent.co.uk.

Aceste dezvăluiri au fost făcute într-o nouă carte care detaliază tensiunile dintre John F. Kennedy şi prima doamnă a Statelor Unite în timpul ultimului an de căsnicie, înainte de asasinarea preşedintelui american.

În această carte, intitulată "These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie", autorul ei, Christopher Andersen, afirmă că Jackie Kennedy prefera să ignore faptul că soţul ei o înşela, însă relaţia acestuia cu actriţa Marilyn Monroe "părea că o deranja cel mai tare".

Potrivit scriitorului, Marilyn Monroe părea să fie convinsă de faptul că preşedintele JFK urma să îşi părăsească soţia pentru a se căsători cu ea.

Pe lângă dificultăţile din viaţa privată a cuplului prezidenţial, autorul acestei cărţi afirmă, totodată, că preşedintele american şi soţia sa luau cu regularitate amfetamine şi făceau injecţii cu steroizi, administrate de un bărbat al cărui nume de cod era "Dr. Feelgood".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici