Doar la un click distanţă. Metoda prin care oricine poate avea parte de vacanţa mult visată

Vara bate la uşă, iar imaginaţia ne poartă spre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă. Chiar dacă excursiile plănuite pentru vară mai au de aşteptat, există o modalitate care vă poate "teleporta", cel puţin muzical, în locurile unde doriţi să evadaţi, potrivit Gândul.

1102 afișări
Imaginea articolului Doar la un click distanţă. Metoda prin care oricine poate avea parte de vacanţa mult visată

Doar la un click distanţă. Metoda prin care oricine poate avea parte de vacanţa mult visată

Posturile de radio din destinaţiile preferate de vacanţă reprezintă printre cele mai bune moduri de a vă relaxa, oriunde v-aţi afla, şi de a vă face să vă simţiţi de parcă aţi fi deja acolo. Nu degeaba se spune că muzica aduce emoţie, bucurie, relaxare şi este considerată o metodă terapeutică.

Iată o listă cu principalele posturi de radio online din Portugalia, Austria, Franţa, Spania, Grecia, Italia, New York sau India. E suficient să vă alegeţi ţara preferată, iar opţiunile vin de la sine, gratis şi la doar un click distanţă, scrie Gândul.

Portugalia

http://streema.com/radios/play/604

Austria

http://oe1.orf.at/player/live

Franţa

http://tunein.com/radio/77-FM-958-s75479/

Spania

http://streema.com/radios/play/104727

Grecia

http://www.e-radio.gr/Cosmoradio-951-Thessaloniki-i90/live

Italia

http://www.radioitalia.it/player

New York

http://www.radionylive.com/listen/aac

India

http://www.onlineradios.in/region/bengali/

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici