Donald Trump, înregistrat în SECRET de avocatul său când vorbea despre plata către un fost model Playboy

Fostul avocat al preşedintelui american Donald Trump, Michael Cohen, a înregistrat în secret o convorbire între Trump şi un fost model Playboy, care susţinea că ar fi avut o aventură cu acesta înainte de alegerile prezidenţiale din 2016, a anunţat New York Times, potrivit Reuters.

10454 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, înregistrat în SECRET de avocatul său când vorbea despre plata către un fost model Playboy

Donald Trump, înregistrat de avocatul său când vorbea despre plata către un fost model Playboy

Cotidianul, citând avocaţi şi alte persoane care aveau cunoştinţă de existenţa înregistrării, a anunţat că agenţii FBI au găsit înregistrarea anul acesta în timpul unei percheziţii care a avut loc la biroul lui Cohen.

Procurorii federali din New York îl investigau pe avocat pentru posibile fraude fiscale şi pentru încălcări ale legii legate de plata unei sume de 130.000 de dolari unei actriţe de filme pentru adulţi, Stormy Daniels.

FBI a folosit documentele şi fişierele găsite în biroul avocatului în ancheta privind posibila implicare a Rusiei în campania electorală din 2016.

Existenţa acestor înregistrări ridică semne de întrebare în legătură cu tacticile folosite de Trump pentru a-şi ţine viaţa personală şi afacerile departe de opinia publică..

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici