Două spectacole Lord of the Dance, pe 31 mai, la Sala Palatului

Irlandezii de la Lord of the Dance vor susţine, la cererea publicului, două spectacole în Bucureşti, la Sala Palatului, pe 31 mai, informează organizatorii evenimentului.

111 afișări
Imaginea articolului Două spectacole Lord of the Dance, pe 31 mai, la Sala Palatului

Două spectacole Lord of the Dance, pe 31 mai, la Sala Palatului (Imagine: Georgiana Iacob/Mediafax Foto)

Deşi iniţial a fost anunţat un singur spectacol, biletele s-au vândut foarte repede, la cererea publicului fiind organizat încă un show. Astfel vor avea loc în aceeaşi zi două reprezentaţii, în regia şi coregrafia celebrului Michael Flatley.

Prima reprezentaţie va avea loc de la ora 16.00, iar cea de-a doua este programată de la ora 20.00.

Spectacolul are 21 de scene şi prezintă o poveste clasică - lupta dintre Bine şi Rău, care, la final, va fi câştigată de forţele Binelui. Povestea are la bază folclorul irlandez.

Creatorul acestui spectacol, Michael Flatley, deţine recordul Guiness Book pentru cele mai rapide picioare din lume, având performanţa de a realiza 35 de paşi de step pe secundă. El a câştigat acest titlu prin doborârea propriului record, de 28 de paşi de step pe secundă, stabilit în 1989. Pasiunea lui pentru dans a început la vârsta de 11 ani, fiind influenţat de către mama şi bunica sa, care erau campioane la dans în Irlanda.

Biletele pentru cele două spectacole, cu preţuri între 100 şi 350 de lei, se găsesc la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica, şi online, pe myticket.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro, blt.ro şi bilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici