Drew Barrymore nu se teme de bătrâneţe

Actriţa Drew Barrymore, în vârstă de 34 de ani, care a debutat recent ca regizor, a declarat că este încântată de viaţa ei la acest moment şi că nu se teme de bătrâneţe, informează site-ul femalefirst.co.uk.

66 afișări
Imaginea articolului Drew Barrymore nu se teme de bătrâneţe

Drew Barrymore nu se teme de bătrâneţe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Barrymore, care a debutat recent ca regizor cu pelicula "Whip It!", crede că se va retrage în spatele camerei de filmat atunci când bătrâneţea va începe să-şi lase amprenta asupra imaginii ei.

"Acesta este cel mai bun moment din viaţa mea, nu este deloc traumatizant. Nu cred că am fost vreodată mai fericită. E ca şi cum cu cât trece timpul cu atât devin mai bună în ceea ce fac. Sarcina şi ridurile nu mă deranjează. E un preţ mic pentru noua întelepciune din mintea şi din sufletul meu", a declarat vedeta.

"Dacă sânii mi se vor lăsa foarte mult şi totul va deveni foarte ridat şi îngrozitor, nu o să îmi fac prea multe griji. Pur şi simplu nu voi mai apărea în faţa camerei. Nu este o problemă pentru mine pentru că îmi place să fiu producător şi regizor", a mai spus ea.

Drew Barrymore, care are în prezent o relaţie cu actorul Justin Long, crede că sentimentul de mulţumire pe care îl are cu privire la viaţa ei se datorează imaginii ei.

"Sunt fericită şi cred că fericirea te face frumoasă. Oamenii fericiţi sunt frumoşi. Devin un fel de oglindă care le reflectă fericirea", a precizat actriţa.

Pelicula "Whip It!", în regia actriţei Drew Barrymore, prezentată la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, reprezintă un remarcabil debut în regia de film, se arată într-o cronică publicată de agenţia de presă Reuters.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici