Echipa "Ho Ho Ho 2", aliata lui Moş Nicolae pentru o seară magică dedicată copiilor orfani

Echipa filmului "Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie" este aliata lui Moş Nicolae pentru o seară magică dedicată copiilor orfani, evenimentul fiind programat în Capitală, miercuri, de la ora 18.00, la Cinema City Cotroceni.

755 afișări
Imaginea articolului Echipa "Ho Ho Ho 2", aliata lui Moş Nicolae pentru o seară magică dedicată copiilor orfani

Andreea Marin Bănică, Dennis Christian Caracas (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Fundaţia Salvaţi Copiii oferă sprijinul său echipei filmului şi le face cunoştinţă cu micuţii de la centrele de plasament Sfântul Andrei şi Dămăroaia, cărora artiştii vor încerca să le ofere măcar câteva momente din acele sărbători fericite mult visate, informează MediaPro Distribution.

Andreea Marin Bănică, Dragoş Bucur, Dana Rogoz, Patricia Posluşnic şi ceilalţi actori din film vor face poze cu cei mici, vor viziona comedia alături de aceştia şi le vor înmâna multe cadouri menite să îi bucure şi să le dea speranţă. Jeleuri, biscuiţi şi alte dulciuri de tot felul vor fi asigurate de echipa DeSilva, în timp ce Carrefour va aduce jucării şi fructe, iar Loteria Romană îi va echipa pe copiii orfani cu cizmuliţe pentru iarnă. În plus, Loteria Romană va ajuta la dotarea altor trei centre de plasament din Bucureşti cu electrocasnice, obiecte de mobilier şi calculatoare.

În seara de Moş Nicolae, echipa filmului "Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie", Loteria Romană, DeSilva şi Carrefour îşi vor uni forţele pentru a le oferi micuţilor fără părinţi momente magice, sărbători de iarnă cu dorinţe împlinite şi speranţa unui viitor cu mii de posibilităţi, unde orice vis poate deveni realitate.

"Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie" demonstrează, prin gesturi altruiste şi o poveste înduioşătoare, că inocenţa copilăriei şi magia sărbătorilor de iarnă pot îndeplini şi cele mai arzătoare dorinţe.

Filmul relatează povestea micuţei Ema (Patricia Posluşnic), o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat, care are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, ea află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică) - singurul adult pe care îl cunoaşte - nu poate avea încredere, Ema pleacă să găseasca pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de "familie", unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Distribuit de MediaPro Distribution, produs de Alma Bacula şi regizat de Jesus Del Cerro, "Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie" poate fi vizionat în prezent în cinematografe din toată ţara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici