Ediţia de vacanţă Playboy a apărut pe piaţă

Ediţia dublă a revistei Playboy include 12 destinaţii de vacanţă pentru burlaci, un pictorial incendiar cu Ştefania Moise, un ghid esenţial pentru călătoriile cu avionul sunt doar câteva argumente pentru a pune revista în bagajele de concediu.

1046 afișări
Imaginea articolului Ediţia de vacanţă Playboy a apărut pe piaţă

Ediţia de vacanţă Playboy a apărut pe piaţă

Playboy SUA a stat de vorbă cu Gary Oldman, unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood despre actorie, corectitudine şi politică.

În secţiunea aniversară Playback, Playboy continuă seria interviurilor istorice cu Woody Allen, Jack Nicholson, Jimmy Carter, Phil Collins, Joan Baez şi Goldie Hawn.

Playmate-ul ediţiei se numeşte Raiana şi promite să dea startul unei vacanţe spectaculoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici