Elton John va fi operat de apendicită

Cântăreţul britanic Elton John, aflat în plin turneu european, a fost diagnosticat cu apendicită şi va suporta în curând o intervenţie chirurgicală.

132 afișări
Imaginea articolului Elton John va fi operat de apendicită

Elton John (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul britanic s-a îmbolnăvit în timpul turneului său european şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cântăreţul a efectuat o serie de teste de imagistică şi de analize sangvine cu echipa sa de medici, în Marea Britanie, şi a fost diagnosticat cu o inflamaţie a apendicelui, informează contactmusic.com.

Elton John, în vârstă de 66 de ani, urmează în prezent un tratament intensiv cu antibiotice şi va fi operat în Marea Britanie într-una din săptămânile viitoare, după ce medicii vor confirma faptul că starea de sănătate a artistului este suficient de bună pentru ca acesta să poată să suporte o intervenţie chirurgicală.

Medicii l-au sfătuit pe cântăreţ să îşi amâne toate concertele pe care le avea programate în această vară şi să îşi continue turneul european abia după ce se va restabili complet după operaţia de apendicită.

Artistul britanic urma să fie cap de fiş la Barclaycard British Summer Time Festival din celebrul Hyde Park din Londra, vineri.

Potrivit unui comunicat de pe site-ul oficial al cântăreţului, Elton John speră să revină pe scenă la începutul lunii septembrie.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.

Elton John a concertat la Bucureşti de două ori, în 2003 şi 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici