Enrique Iglesias a stabilit două recorduri mondiale Guinness - VIDEO

Enrique Iglesias a înregistrat două recorduri mondiale Guinness, fiind desemnat artistul latin cu cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs, în timp ce melodia sa "Bailando" a avut cea mai lungă staţionare în acest clasament.

793 afișări
Imaginea articolului Enrique Iglesias a stabilit două recorduri mondiale Guinness - VIDEO

Enrique Iglesias a stabilit două recorduri mondiale Guinness (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Astfel, Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latin cu cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs, având în vedere că 26 de melodii ale cântăreţului, lansate în perioada 2 decembrie 1995 - 21 martie 2015, s-au situat pe locul I în topul Billboard.

Totodată, Guinness World Records a desemnat hitul "Bailando" drept melodia cu cea mai lungă staţionare în topul Hot Latin Songs, care s-a menţinut pe primul loc, timp de 41 de săptămâni consecutive.

De asemenea, artistul a câştigat cele mai multe premii în cadrul ediţiilor anterioare ale premiilor Grammy Latino, pentru: cel mai bun cântec urban, cea mai bună interpretare urbană, albumul anului ("Sex and love") şi cea mai bună melodie latino, distincţie pe care a împărţit-o cu artistul Descemer Bueno (Cuba) şi grupul cubanez Gente de Zona.

Pe de altă parte, Enrique Iglesias nu lipseşte nici în acest an de pe lista finaliştilor ediţiei Billboard Music Latin Awards, unde vor fi premiate cele mai bune duete. Astfel, într-un moment în care colaborarile cu diverşi artişti sunt mai răspândite decât oricând în lumea muzicii latine, melodia "El Perdon", realizată în colaborare cu Nicky Jam, ar putea fi desemnată Hot Song Latin 2016, disctincţie pentru care concurează şi Farruko feat. Shaggy & Nicky Jam -"Sunset"; Mana feat. Shakira -"Mi Verdad" şi Gente de Zona feat. Marc Anthony - "La Gozadera".

Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii, precum "Bailando", "Ring my bells", "Hero", "Bailamos", "Noche Y De Dia", "Turn the night up", "Tonight", "I like it", "Do you know", "Not în love".

Enrique Iglesias va concerta la Bucureşti, pe 12 mai, de la ora 20.00, în pavilionul central al Romexpo, evenimentul făcând parte din turneul "Sex and Love".

Concertul Enrique Iglesias de la Bucureşti este organizat de ART BG Romania, iar turneul din care face parte acest eveniment a debutat în primăvara anului 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici