Enrique Iglesias, Rafael Nadal şi baschetbalistul Pau Gasol vor deschide un lanţ de restaurante

Cântăreţul latino Enrique Iglesias colaborează cu jucătorul de tenis Rafael Nadal şi baschetbalistul Pau Gasol pentru deschiderea unui lanţ de restaurante la nivel mondial, cu specific spaniol.

316 afișări
Imaginea articolului Enrique Iglesias, Rafael Nadal şi baschetbalistul Pau Gasol vor deschide un lanţ de restaurante

Enrique Iglesias (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul şi cei doi sportivi spanioli vor investi într-un lanţ de restaurante cu specific spaniol intitulat Tatel, potrivit contactmusic.com.

"Mâncarea din ţara noastră este foarte faimoasă. Sunt multe restaurante cu specific spaniol, dar niciunul nu a încercat să devină o referinţă la nivel naţional sau chiar internaţional", au spus cei trei investitori în cadrul unei declaraţii comune.

Primul restaurant Tatel, al cărui decor va fi inspirat din perioada anilor 1920, va fi inaugurat la Madrid, în luna martie, iar planurile lui Iglesias includ deschiderea de reprezentanţe şi la Barcelona, Ibiza, Londra şi Las Vegas.

Fiul celebrului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, Enrique, în vârstă de 39 de ani, a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti pop din ultimele două decenii. "Escape" (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici