"Eram o mare beţivă. Beam în fiecare zi". Ce artistă a fost trimisă la internat la 14 ani pentru dezalcoolizare - FOTO

O cântăreaţa americană a dezvăluit că a suferit de alcoolism pe când era foarte tânără şi a fost trimisă de părinţi la o şcoală cu internat ca să-şi revină.

1635 afișări
Imaginea articolului "Eram o mare beţivă. Beam în fiecare zi". Ce artistă a fost trimisă la internat la 14 ani pentru dezalcoolizare - FOTO

"Eram o mare beţivă. Beam în fiecare zi". Ce artistă a fost trimisă la internat la 14 ani pentru dezalcoolizare - FOTO

Cântăreaţa în vârstă de 26 de ani a făcut aceste dezvăluiri într-un interviu pentru revista GQ, care a declarat-o recent "femeia anului". Cu această ocazie, Del Rey a apărut şi pe coperta GQ pozând , relatează nme.com.

Lana Del Rey a spus în interviu că părinţii au trimis-o la un pension din Connecticut la vârsta de 14 ani, pentru a o ajuta să renunţe la băutură.

"Eram o mare beţivă la vremea aceea. Beam în fiecare zi. Beam singură. Toată treaba mi se părea al naibii de cool. O mare parte din ce am compus pe «Born to Die» (albumul ei din 2012, n.r.) se referă la aceşti ani nebuni", a declarat tânăra muziciană.

"Părinţii mei erau îngrijoraţi, eu eram îngrijorată. Am ştiut că am o problemă când a început să-mi placă să fac asta mai mult decât orice altceva. Mi-am zis: «Sunt terminată, complet terminată»", a mai spus ea, adăugând că a fost "cel mai rău lucru" care i s-a întâmplat vreodată.

În numărul GQ lansat pe 4 septembrie, Lana Del Rey apare alături de Tinie Tempah, Robbie Williams, actorul John Slattery din serialul "Mad Men" şi James Corden. Toţi bărbaţii poartă costume, numai ea este complet dezbrăcată. De pe Twitter, până la publicaţii online, Del Rey a fost criticată pentru această apariţie, ca şi pentru alte fotografii în care apare în revistă, într-una din acestea fiind înfăţişată cu un bărbat ce-şi ţine mâna în jurul gâtului ei.

În prezent, Lana Del Rey este imaginea H&M, într-o nouă campanie publicitară a brandului suedez de modă.

Născută Elizabeth Woolridge Grant, Lana Del Rey a început să cânte în cluburi din New York la vârsta de 18 ani şi a semnat primul contract cu o casă de discuri la 21 de ani. A lansat până în prezent două albume - "Lana Del Rey A.K.A. Lizzy Grant" (2010) şi "Born to Die" -, ca şi mai multe single-uri printre care cunoscutele "Video Games" şi "Born to Die". În iulie anul acesta, înregistra vânzări de circa 2 milioane de exemplare din albume şi tot atâtea din single-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici