Eva Herzigova vrea să nască natural

Top modelul Eva Herzigova a declarat că îşi doreşte să nască natural şi că nu înţelege motivele pentru care alte celebrităţi optează pentru a naşte prin cezariană, informează femalefirst.co.uk.

15 afișări
Imaginea articolului Eva Herzigova vrea să nască natural

Eva Herzigova vrea să nască natural (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Modelul în vârstă de 37 de ani, care are deja un fiu, George, în vârstă de trei ani, cu iubitul ei Gregorio Marsiaj, este însărcinată în şapte luni cu al doilea copil al cuplului.

"Vreau să nasc natural, când sarcina va ajunge la nouă luni. Am auzit că unele femei nasc prin cezariană înainte de termen. Cred că multe dintre ele fac acest lucru din cauza fricii de durere", a declarat modelul de origine cehă.

Într-un interviu recent acordat revistei Harper Bazaar, Eva Herzigova a vorbit şi despre "încântarea" cu care a întâmpinat modificările pe care sarcina le-a adus corpului ei, declarând că se simte "mai feminină".

"Să fii însărcinată înseamnă mai puţin să fii sexy, cât senzuală. Te simţi foarte feminină. Există o îmbunătăţire hormonală evidentă. Simţi că înfloreşti, mai ales în primele trei luni de sarcină. Pielea mea şi părul meu arătau extraordinar în acea perioadă. Sânii mei erau uimitori. Mă simţeam ca şi cum aş fi făcut un lifting facial şi o operaţie de mărire a sânilor. E uimitor să ai din nou corpul pe care îl aveai la 20 de ani", a declarat renumitul model.

Eva Herzigova şi omul de afaceri Gregorio Marsiaj au o relaţie din anul 2001.

Eva a fost căsătorită între anii 1996 şi 1998 cu Tico Torres, toboşarul trupei Bon Jovi.

Eva Herzigova şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 16 ani, după ce a câştigat un concurs de frumuseţe organizat la Praga de compania franceză Metropolitan Models. În mai 1994, firma americană Sara Lee a lansat o campanie publicitară bazată pe fotografiile modelului ceh, în urma căreia Eva Herzigova a devenit celebră pe plan mondial, fiind numită "Miss Wonderbra" mult timp după această campanie. Ulterior, Eva Herzigova a semnat contracte importante cu casele Victoria's Secret, Louis Vuitton, Hugo Boss şi a devenit unul dintre manechinele vedetă ale agenţiei Elle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici