Eva Longoria va fi naşa fetiţei pe care o va naşte Victoria Beckham

Actriţa americană Eva Longoria va fi naşa de botez a fetiţei pe care o va naşte Victoria Beckham în această vară.

501 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria va fi naşa fetiţei pe care o va naşte Victoria Beckham

Eva Longoria va fi naşa fetiţei pe care o va naşte Victoria Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eva Longoria, în vârstă de 36 de ani, este o bună prietenă a Victoriei, iar soţii Beckham au sprijinit-o foarte mult pe actriţa americană după divorţul acesteia de jucătorul de baschet Tony Parker, pronunţat în ianuarie, informează thesun.co.uk.

Printre celelalte celebrităţi la care soţii Beckham s-au gândit să le ofere rolul de naşi ai viitorului lor bebeluş s-au aflat: maestrul bucătar Gordon Ramsay şi soţia lui Tana, modelul Heidi Klum şi soţul ei Seal şi prinţul William şi soţia lui Catherine.

Elton John şi Liz Hurley sunt naşii de botez ai primilor doi fii ai cuplului Beckham - Brooklyn, în vârstă de 12 ani, şi Romeo, în vârstă de opt ani.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, Victoria Beckham, în vârstă de 37 de ani, va naşte prin cezariană, pe 4 iulie, într-o clinică din Los Angeles.

Duminică, David Beckham, în vârstă de 36 de ani, a declarat că îşi doreşte foarte mult să asiste, alături de fiica lui, la competiţiile ce vor avea loc la Londra în 2012 în cadrul viitoarei ediţii a Jocurilor Olimpice.

Soţii Beckham, care vor deveni părinţi pentru a patra oară în această vară, locuiesc la Los Angeles, în Statele Unite, din iulie 2007, după ce renumitul fotbalist englez a semnat pentru clubul de fotbal din acest oraş, LA Galaxy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici