A pus coronavirusul extratereştrii de pe Pământ pe fugă? Un vânător de OZN-uri crede că are dovada | VIDEO

Virusul COVID-19 îi determină pe extratereştri să părăsească planeta Pământ, potrivit lui Scott Waring, un cunoscut vânător de OZN-uri.

18040 afișări
Imaginea articolului A pus coronavirusul extratereştrii de pe Pământ pe fugă? Un vânător de OZN-uri crede că are dovada | VIDEO

Extratereştrii şi coronavirusul. Cunoscut vânător de OZN-uri: Aşteptaţi-vă ca aceste fenomene să apară mai des în perioada următoare

Într-un clip video publicat pe YouTube, Scott Waring, cel care deţine blogul ET Database, susţine că a văzut, într-un feed live recent de la NASA, o navă de mari dimensiuni care părăsea planeta.

Waring crede că nava a părăsit Terra din cauza epidemiei cauzată de coronavirus. „Dacă este adevărat, trebuie să ne aşteptăm la o creştere a apariţiilor de fenomene OZN, pe măsură ce extratereştrii abandonează bazele subterane şi părăsesc atmosfera Pământului”, spune, în clipul video, vânătorul de OZN-uri.

Clipul video publicat de Waring are peste 52.000 de vizualizări pe YouTube.

Waring a mai făcut „valuri” în trecut. El a susţinut că pe Marte a avut loc un război cu mult timp în urmă, care a dus la dispariţia civilizaţiei, după ce pe Planeta Roşie a fost observat un obiect care semăna cu o ghiulea de tun. El a susţinut că milioane de astfel de sfere au fost trase deliberat în atmosfera planetei, pentru a o distruge.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici