Fanii seriei „Game of Thrones”, îngrijoraţi pentru actriţa care o interpretează pe Sansa Stark: A avut gânduri suicidare

Actriţa britanică Sophie Turner, cunoscută pentru rolul Sansei Stark din serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", a dezvăluit că a avut gânduri suicidare în adolescenţă, relatează tmz.com.

301 afișări
Imaginea articolului Fanii seriei „Game of Thrones”, îngrijoraţi pentru actriţa care o interpretează pe Sansa Stark: A avut gânduri suicidare

Actriţa Sophie Turner, din "Game of Thrones", a dezvăluit că a avut gânduri suicidare

Afirmaţia a fost făcută în timpul unui interviu cu psihologul şi realizatorul de televiziune american cunoscut ca Dr. Phil. Sophie Turner, în vârstă de 23 de ani, a spus că numeroasele comentarii negative legate de personajul său au dus la o deteriorare a sănătăţii ei mintale.

Criticile pe care le primea constant pe reţelele de socializare online au făcut-o pe tânără - care avea 14 ani la debutul producţiei - să aibă îndoieli privind jocului său actoricesc şi aspectul fizic. Lipsa de încredere a dus la apariţia unor simptome ale depresiei, iar simpla îmbrăcare a costumelor personajului ei o făcea să izbucnească în plâns.

Actriţa a dezvăluit că se gândea destul de des la sinucidere când era mai tânără, dar că nu se credea capabilă de a se răni. Problemele sale de sănătate mintală au făcut-o să apeleze la terapie şi tratament, iar medicamentele împotriva depresiei au ajutat-o să îşi recapete încrederea în sine.

Turner a menţionat că, după încheierea filmărilor pentru "Game of Thrones", a luat o pauză pentru a se concentra asupra sănătăţii mintale. Aceasta i-a mulţumit logodnicului ei, cântăreţul american Joe Jonas, pentru că a ajutat-o să-şi găsească fericirea.

Pe lângă interpretarea personajului Sansa Stark din serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", actriţa britanică Sophie Turner mai este cunoscută pentru apariţii în filmele din seria "X-Men", unde o joacă pe supereroina Jean Grey, devenită ulterior forţa malefică Phoenix.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici