FBI a investigat un complot care viza uciderea Sandrei Bullock

FBI a investigat un pont despre un complot care viza uciderea actriţei Sandra Bullock şi care ar fi fost plănuit de amanta lui Jesse James, Bombshell McGee, însă biroul federal american a catalogat pontul ca fiind "necredibil", informează situl de ştiri mondene tmz.com.

19 afișări
Imaginea articolului FBI a investigat un complot care viza uciderea Sandrei Bullock

FBI a investigat un complot pentru uciderea Sandrei Bullock (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Surse judiciare confirmă că în urmă cu două săptămâni fostul soţ al lui McGee, Shane Modica, a declarat că a primit un telefon de la o persoană din Missouri care pretindea că Michelle McGee ar fi vrut să îi ucidă atât pe Modica, cât şi pe Bullock, iar persoana misterioasă era cea care trebuia să facă acest lucru.

Conform surselor, persoana misterioasă a pretins că a primit ordinele de ucidere înainte de izbucnirea scandalului sexual.

Sursele judiciare au confirmat că persoana din Missouri a contactat biroul local al FBI pentru a-i informa despre situaţie, iar FBI a contactat ulterior biroul local al şerifului.

Conform site-ului de ştiri mondene, reprezentanţi ai biroului local al şerifului au avut discuţii cu persoana din Missouri, despre care se presupune că a suferit o lovitură la cap, fapt ce i-a provocat "pierderea simţului realităţii".

Biroul FBI din Missouri a anunţat biroul din Los Angeles, dar sursele au declarat pentru tmz.com că investigatorii au catalogat ameninţarea ca fiind falsă.

FBI nu a dorit să comenteze situaţia.

Sandra Bullock a părăsit reşedinţa unde a locuit în ultimii cinci ani împreună cu soţul ei, Jesse James, din cauz unei aventuri pe care acesta ar fi avut-o în timp ce actriţa americană participa la filmările pentru lungmetrajul "The Blind Side".

Modelul Michelle McGee, în vârstă de 32 de ani, a declarat într-un interviu acordat săptămânalului american In Touch că a avut o aventură cu Jesse James.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici