Fiica lui Cher vrea să facă operaţie de schimbare de sex

Chastity Bono, fiica lesbiană în vârstă de 40 de ani a renumitei cântăreţe americane Cher, intenţionează să facă operaţie de schimbare de sex, potrivit unei informaţii difuzate de TMZ.

541 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Cher vrea să facă operaţie de schimbare de sex

Fiica lui Cher vrea să facă operaţie de schimbare de sex (Imagine: texasdiversityconference.com)

"Da, este adevărat. Chaz (Chastity Bono - n.r.), după mulţi ani în care s-a gândit, a luat curajoasa decizie de a-şi onora adevărata identitate", a declarat Howard Bragman, purtătorul ei de cuvânt.

Bragman a confirmat informaţia postată pe site-ul TMZ, dar a refuzat să facă alte comentarii.

Cher, în vârstă de 63 de ani, mai are un fiu, Elijah Blue Allman, în vârstă de 32 de ani, din căsătoria cu Gregg Allman, membru al formaţiei Allman Brothers Band. Tatăl lui Chastity a fost primul soţ al lui Cher, regretatul Sonny Bono.

Chastity a anunţat public că este lesbiană în 1995. Ea a colaborat pentru scurt timp cu părinţii săi, în industria muzicală, a scris două cărţi - un volum de memorii şi un ghid despre cum să-ţi declari homosexualitatea şi a lucrat ca purtătoare de cuvânt pentru asociaţia Gay & Lesbian Alliance Against Defamation, care a aplaudat decizia ei de a-şi schimba sexul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici