Fiica lui Whitney Houston, transportată la spital. Prietenii şi familia se tem că ar putea avea tendinţe suicidale

Unicul copil al cântăreţei, fiica ei Bobbi Kristina Brown, în vârstă de 18 ani, a fost transportată de paramedici până la Cedars-Sinai Medical Center, duminică, întrucât suferea de crize de anxietate, au raportat reprezentanţi ai poliţiei şi ai departamentului de pompieri din Beverly Hills.

2901 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Whitney Houston, transportată la spital. Prietenii şi familia se tem că ar putea avea tendinţe suicidale

Fiica lui Whitney Houston, transportată la spital. Prietenii şi familia se tem că ar putea avea tendinţe suicidale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătoarea de cuvânt a serviciului de pompieri din Los Angeles a refuzat să ofere alte informaţii despre starea de sănătate a fiicei cântăreţei, spunând doar că Bobbi Kristina Brown "era conştientă şi putea să vorbească" în momentul în care a fost transportată la spital.

Bobbi Kristina Brown, despre care site-ul TMZ.com afirmă că s-a înfuriat şi a ţipat la autorităţi, întrucât acestea nu i-au permis să intre în camera de hotel unde a fost găsit trupul neînsufleţit al mamei sale, a primit un tratament contra stresului la acea clinică şi apoi a fost externată, a declarat o sursă din anturajul familiei.

Potrivit CNN, fostul soţ al cântăreţei, rapperul Bobby Brown, şi-a anulat concertul din Nashville alături de fosta lui trupă New Edition, pentru a veni de urgenţă la Los Angeles şi a fi alături de fiica sa.

Conform Daily Mail, prietenii şi familia se tem pentru starea de sănătate a lui Bobbi Kristina, care a fost transportată la spital pentru a doua oară de la moartea mamei sale. Adolescenta a ajuns la spital în seara morţii mamei sale, după ce ar fi băut alcool şi ar fi luat un calmant. A doua oară, tânăra a fost dusă la spital a doua zi dimineaţă, fiind tratată pentru crize de anxietate. A fost externată după câteva ore, însă prietenii şi familia se tem că ar putea avea tendinţe suicidale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici