Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc. Ce pelicule îl urmează - VIDEO

Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 838.123,87 de lei şi cu 44.276 de spectatori.

777 afișări
Imaginea articolului Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc. Ce pelicule îl urmează - VIDEO

Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc. Ce pelicule îl urmează (Imagine: Hepta)

"Cincizeci de umbre ale lui Grey", care îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson şi Jamie Dornan, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, având în vedere că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Acţiunea are loc în Seattle, unde Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani, încă virgină, cedează în faţa şarmului şi a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey. Filmul este distribuit în România de Ro Image 2000.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a clasat pelicula SF "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", de Andy şi Lana Wachowski, cu încasări de 346.291,73 de lei, potrivit cinemagia.ro. Pelicula SF "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", distribuită de Freeman Entertainment, prezintă povestea lui Jupiter Jones, interpretată de Mila Kunis, care este femeie de serviciu pe Terra, dar află la un moment dat că este de fapt moştenitoarea tronului unui adevărat imperiu într-un alt colţ al Universului, iar venirea sa la putere trebuie să aducă echilibrul în cosmos. Lungmetrajul a fost vizionat de 15.523 de spectatori de vineri până duminică.

"Femeia în negru 2: Îngerul Morţii/ The Woman in Black 2: Angel of Death", de Tom Harper, cu Jeremy Irvine, Helen McCrory şi Adrian Rawlins, a debutat pe locul al treilea în box office-ul de weekend, cu încasări de 248.322,19 de lei. Din cauza bombardamentelor din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, profesoarele Eve Parkins (Phoebe Fox) şi Jean Hogg (Helen McCrory) sunt nevoite să îşi evacueze elevii în Crythin Gifford, un sătuc aflat la mică distanţă de oraş. Aceştia se cazează în aceeaşi casă în care, în urmă cu 40 de ani, Arthur Kipps a investigat primul său caz supranatural. În foarte scurt timp, Eve realizează şi ea că locuinţa este bântuită. Filmul, distribuit de Freeman Entertainment, a înregistrat 12.640 de spectatori.

Locul al patrulea i-a revenit animaţiei 3D "SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water", regizată de Paul Tibbitt, cu încasări de 233.373 de lei şi 12.640 de spectatori. Filmul de animaţie, distribuit de Ro Image 2000, spune povestea lui SpongeBob şi a prietenilor lui, personaje îndrăgite de copii din serialul de desene animate dedicat, care trebuie să iasă pe uscat pentru a recupera reţeta secretă pentru prepararea sendvişului Krabby Patty, care a fost furată de piratul Burger Beard.

"Teoria întregului/ The Theory of Everything", nominalizat la premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 182.111,43 de lei. "Theory of Everything" descrie relaţia dintre Hawking şi soţia sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenţi la Cambridge în anii '60, exact în vremea în care viitorul mare om de ştiinţă începea să sufere consecinţele afecţiunii care l-a paralizat, forţându-l să trăiască într-un scaun cu rotile şi să se exprime cu ajutorul unui computer sofisticat, conceput special pentru el de către un prieten. Filmul, distribuit de Ro Image 2000, a avut 9.411 de spectatori de vineri până duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici