Filmul "Ea/ Her" are premiera în cinematografele româneşti pe 7 februarie

Filmul SF "Ea/ Her", de Spike Jonze, cu Scarlett Johansson şi Joaquin Phoenix în rolurile principale, va avea premiera pe marile ecrane din România, pe 7 februarie, informează InterComFilm Distribution.

306 afișări
Imaginea articolului Filmul "Ea/ Her" are premiera în cinematografele româneşti pe 7 februarie

Filmul "Ea/ Her" are premiera în cinematografele româneşti pe 7 februarie (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Povestea filmului se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. Theodore (Joaquin Phoenix) este un bărbat singuratic, care îşi câştigă existenţa scriind scrisori personale pentru alţi oameni. Cu inima frântă după un mariaj eşuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale şi se dovedeşte a fi extrem de intuitiv, devenind un fel de entitate de sine stătătoare.

Când îl instalează, el este încântat să o cunoască pe "Samantha", sistemul de operare cu voce feminină (asigurată de Scarlett Johansson). Entitatea virtuală pare a fi sensibilă şi surprinzător de simpatică. Pe măsură ce se cunosc mai bine, prietenia dintre Theodore şi "Samantha" se adânceşte, transformându-se într-o dragoste reciprocă.

Pelicula "Her" se numără printre cele nouă lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, ediţia din 2014. Cea de-a 86-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre (fostul Kodak Theatre) din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici