Filmul "Furios şi iute 6" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Cel de-al şaselea film din franciza "Furios şi iute" s-a menţinut, pentru al doilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

991 afișări
Imaginea articolului Filmul "Furios şi iute 6" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Furios şi iute 6" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul regizat de Justin Lin, cu Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker şi Michelle Rodriguez în rolurile principale, a avut încasări de 34,5 milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele nord-americane.

Pe locul al doilea a debutat thrillerul "Now You See Me: Jaful perfect", cu Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine şi Isla Fisher, care a obţinut încasări de 28 de milioane de dolari. Această peliculă prezintă jafurile puse la cale cu multă imaginaţie de patru magicieni iluzionişti, urmăriţi de FBI.

Filmul SF "1.000 post Terra/ After Earth", în care Will Smith şi Jaden Smith întruchipează un tată şi un fiu constrânşi să coboare pe Terra după ce omenirea a fost evacuată de pe planetă, a debutat pe poziţia a treia, cu încasări de 27 milioane de dolari.

Filmul SF "Star Trek în întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness" a coborât de pe a treia pe a patra poziţie, cu încasări de 16,4 de milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute. Noul film din universul cult "Star Trek" este produs şi regizat de J. J. Abrams şi îi are pe Chris Pine în rolul Căpitanului Kirk şi Zachary Quinto în cel al celebrului Spock. În timp ce se întoarce acasă, echipajul de pe Enterprise trebuie să facă faţă unor forţe "teroriste" implacabile din sânul propriei organizaţii, determinându-l pe Căpitanul Kirk să lanseze o vânătoare de capete, pentru a-l neutraliza pe acela care reprezintă el însuşi o armă de distrugere în masă.

Pe poziţia a cincea s-a menţinut animaţia "Regatul secret/ Epic", care a avut încasări tot de 16,4 milioane de dolari în weekendul premierei. Bazat pe o carte pentru copii scrisă de William Joyce, filmul beneficiază de vocile actorilor Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Colin Farrell şi Beyoncé Knowles.

Comedia "Marea mahmureală 3/ The Hangover part III" cunoaşte o veritabilă degringoladă, coborând de pe locul al doilea pe poziţia a şasea, cu încasări de 15,9 milioane de dolari. De data aceasta, ghinioniştii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) şi Alan (Zach Galifianakis) nu mai au probleme din cauza unei petreceri a burlacilor, noua aventură petrecându-se în Mexic.

Poziţia a şaptea este ocupată de filmul "Iron Man 3", cu Robert Downey Jr. şi Gwyneth Paltrow în distribuţie, care a avut încasări de 8 milioane de dolari. După ce, în urmă cu cinci săptămâni, a realizat al doilea cel mai bun debut din istorie, al treilea film din franciza cinematografică "Iron Man" a depăşit, săptămâna trecută, pragul de încasări de 1 miliard de dolari.

"Marele Gatsby", de Baz Luhrmann, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal şi reprezentând o nouă adaptare cinematografică a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, care a deschis pe 15 mai cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, s-a situat pe locul al optulea, cu încasări de 6,3 milioane de dolari.

Pe locul al nouălea a debutat filmul de dragoste "Yei Jawaani Hai Deewani", care a obţinut încasări de 1,6 milioane de dolari.

Pelicula "Mud", o dramă cu Matthew McConaughey, încheie Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 1,2 milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici