Filmul "În Inima Mării" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend - VIDEO

Filmul de aventuri "În Inima Mării/ In the Heart of the Sea", de Ron Howard, cu Chris Hemsworth, Cillian Murphy şi Brendan Gleeson în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 573.992 de lei şi 26.192 de spectatori.

812 afișări
Imaginea articolului Filmul "În Inima Mării" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend - VIDEO

Filmul "În Inima Mării" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul, distribuit în România de Freeman Entertainment, este inspirat de bestsellerul omonim semnat de Nathaniel Philbrick şi spune povestea echipajului ambarcaţiunii Essex care, în 1820, este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă. "În Inima Mării" surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă, potrivit cinemagia.ro.

Pe locul al doilea în box office-ul de weekend se află "Haos de Crăciun/ Love the Coopers", de Jessie Nelson şi distribuit de Freeman Entertainment, cu încasări de 331.865 de lei şi 17.302 de spectatori.

Din distribuţia filmului fac parte, între alţii, Diane Keaton, Marisa Tomei şi John Goodman. Charlotte Cooper (Diane Keaton) are o dorinţă simplă - ca familia ei să aibă amintirea unui Crăciun perfect. Dar, de patru generaţii, reunirea clanului Cooper sub acelaşi acoperiş a fost oricum, de fiecare dată, departe de perfecţiune.

"Podul spionilor/ Bridge of Spies", de Steven Spielberg, cu Tom Hanks în rol principal, se află pe locul al treilea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 263.905 de lei şi 12.487 de spectatori.

Distribuit de Odeon Cineplex, filmul - după un scenariu semnat de Matt Charman, recris de Joel şi Ethan Coen - spune povestea primului schimb de prizonieri făcut pe celebrul "pod al spionilor" din Berlin, dar şi a încercărilor avocatului James Donovan (Tom Hanks) de a negocia eliberarea pilotului Francis Gary Powers după ce avionul său a fost doborât pe teritoriul Uniunii Sovietice.

Filmul de animaţie "Bunul dinozaur/ The Good Dinosaur", de Peter Sohn, distribuit de Forum Film România, a încasat 230.162 de lei şi a fost vizionat de 11.739 de spectatori.

După ce un eveniment traumatic tulbură un Apatosaurus plin de viaţă pe nume Arlo, acesta porneşte într-o călătorie remarcabilă, câştigând un companion surprinzător de-a lungul drumului - un băieţel. A 15-a producţie animată marca PIXAR, avându-l ca regizor pe Bob Peterson ("Up", "Finding Nemo") şi producător pe John Walker ("The incredibles", "The Iron Giant"), are ca subiect era dinozaurilor privită dintr-o altă perspectivă. Asteroidul ce se presupune a fi lovit Pământul, ducând la dispariţia dinozaurilor, ocoleşte planeta, iar giganţii cu sânge rece continuă să trăiască.

Pe ultimul loc în clasamentul de weekend se află lungmetrajul "Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 2", de Francis Lawrence, 222.780 de lei şi 9.620 de spectatori. Pelicula, distribuită de Forum Film România, este cel de-al patrulea şi, totodată, ultimul film din franciza "Jocurile foamei". În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania în Panem, aşa că un comando condus de Katniss are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte. Este o misiune plină de primejdii, care nu se va sfârşi fără victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici