Filmul "Marele Gatsby", lansat pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD

Filmul "Marele Gatsby", ecranizarea romanului omonim de F. Scott Fitzgerald, care îi prezintă în distribuţie pe Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire şi Carey Mulligan, va fi lansat, joi, pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

154 afișări
Imaginea articolului Filmul "Marele Gatsby", lansat pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD

Filmul "Marele Gatsby", lansat pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD

"Marele Gatsby" îl urmăreşte pe scriitorul în devenire Nick Carraway care ajunge în New York în primăvara anului 1922, o perioadă a moravurilor uşoare, a jazz-ului în vogă, a afacerilor ilegale şi a economiei înfloritoare. Urmărind propriul vis american, Nick se mută lângă un milionar misterios şi petrecăreţ, Jay Gatsby şi foarte aproape de verişoara lui, Daisy, şi soţul acesteia, Tom Buchanan.

Nick este atras în lumea captivantă a celor foarte bogaţi, cu iluziile, iubirile şi decepţiile lor. Nick devine martor al acestui univers şi începe să construiască povestea unei iubiri imposibile, cu vise incoruptibile şi o tragedie impresionantă care se regăseşte şi în timpurile noastre.

Din distribuţia filmului regizat de reputatul Baz Luhrmann mai fac parte Isla Fisher, Jason Clarke, George Wilson, Elizabeth Debicki şi legenda filmului indian Amitabh Bachchan.

Detalii despre cum a apărut ideea filmului, dar şi altele din spatele camerelor de filmat pot fi aflate urmărind elementele bonus în exclusivitate de pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD: "Era Jazz-ului", "Razzle Dazzle: Moda anilor '20", "Poezia vizuală a lui Fitzgerald", "Destăinuirile lui Gatsby", "Scene căzute la montaj cu sfârşit alternativ", "Măreţia lui Gatsby" şi multe altele.

Un produs marca Warner Bros. Pictures, distribuit de Pro Video, "Marele Gatsby" poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD, la un preţ recomandat de 139,90 de lei, 79,90 de lei, respectiv 52,90 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici