Filmul "Poliţistul din Beverly Hills 4" va fi lansat pe 25 martie 2016

Al patrulea film din franciza de succes "Poliţistul din Beverly Hills", cu Eddie Murphy în rolul principal, va avea premiera pe 25 martie 2016.

523 afișări
Imaginea articolului Filmul "Poliţistul din Beverly Hills 4" va fi lansat pe 25 martie 2016

Eddie Murphy (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Filmul va fi produs de Jerry Bruckheimer, care a produs şi al doilea şi al treilea lungmetraj din franciză, pentru studiourile Paramount, şi va fi regizat de Brett Ratner, care a mai fost abordat pentru regia acestei pelicule în urmă cu cinci ani, informează lefigaro.fr.

Scenariul va fi scris de Andre Nemec şi Josh Appelbaum, iar rolul detectivului Axel Foley va fi reluat de Eddy Murphy, care, înainte de concretizarea acestui proiect, încercase să transforme continuarea francizei într-un serial de televiziune.

Nu se cunosc încă detalii despre acţiunea filmului, însă detectivul Alex Foley va apărea pe marele ecran alături de fiul său, interpretat de Brandon T. Jackson - aşa cum a fost prevăzut pentru serialul de televiziune propus de Eddie Murphy postului de televiziune CBS.

Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă "mină de aur" de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum "Profesorul trăsnit", "Trading Places" şi "Beverly Hills Cop". Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care "Imagine That", "A Thousand Words" şi "Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave" înregistrând un succes destul de modest.

În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici