Firma Porsche, care a produs maşina în care a murit Paul Walker, dată în judecată de văduva şoferului

Văduva lui Roger Rodas, bărbatul care se afla la volanul maşinii Porsche Carrera GT în momentul producerii accidentului în care acesta şi actorul Paul Walker şi-au pierdut viaţa, pe 30 noiembrie 2013, a depus, luni, o plângere împotriva companiei producătoare de automobile.

2644 afișări
Imaginea articolului Firma Porsche, care a produs maşina în care a murit Paul Walker, dată în judecată de văduva şoferului

Paul Walker (Imagine: Hepta)

În documentele depuse luni în instanţă se spune că automobilul Porsche Carrera GT din 2005 la bordul căruia se aflau Paul Walker şi Roger Rodas nu era dotat cu un sistem eficient anticoliziune şi cu un dispozitiv de siguranţă a rezervorului de combustibil. Potrivit plângerii formulate de soţia lui Roger Rodas, dacă automobilul ar fi avut echipamente de siguranţă adecvate, viaţa celor doi bărbaţi ar fi putut să fie salvată.

Documentele legale au fost depuse luni, la o instanţă din Los Angeles, de Kristin Rodas, văduva lui Roger Rodas, fost pilot de curse şi vechi prieten al actorului Paul Walker.

Paul Walker şi Roger Rodas au murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

După decesul lui Paul Walker, care se afla într-un stadiu avansat al filmărilor pentru pelicula "Furios şi iute 7", studiourile Universal au decis să întrerupă producţia filmului, înainte de a rescrie scenariul şi de a încredinţa scenele de acţiune rămase fraţilor lui Walker, Caleb şi Cody. "Furios şi iute" este programat pentru lansare în luna aprilie 2015, cu nouă luni mai târziu decât fusese prevăzut anterior, au anunţat studiourile de producţie Universal.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând rolul agentului FBI Brian O'Connor în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013 a fost lansat în Statele Unite ale Americii lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Zona de pericol/ Brick Mansions", care a avut premiera în România pe 25 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici