Fostul solist al trupei Oasis, Liam Gallagher, este în pragul divorţului. Care este motivul

Liam Gallagher, fostul solist al trupei britanice Oasis, este în prag de divorţ de soţia sa Nicole Appleton, fostă cântăreaţă în grupul All Saints, după apariţia informaţiei potrivit căreia starul britanic ar avea un copil nelegitim.

182 afișări
Imaginea articolului Fostul solist al trupei Oasis, Liam Gallagher, este în pragul divorţului. Care este motivul

Liam Gallagher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Liam Gallagher a renunţat la orice speranţă că şi-ar mai putea salva căsătoria cu Nicole Appleton. Apropiaţii lui susţin că artistul este "bolnav şi obosit" ca urmare a acuzaţiilor că ar avea un copil cu jurnalista americană Liza Ghorbani, în vârstă de 38 de ani, informează dailymail.co.uk.

Acesta pretinde în continuare că aceste acuzaţii sunt complet neadevărate, însă nu crede că mariajul său cu Nicole Appleton mai poate fi salvat.

Mama fostei cântăreţe a trupei All Saints, Mary, a declarat că Liam nu a mai vorbit cu fiica ei din momentul în care a apărut ştirea privind copilul nelegitim pe care acesta l-ar avea.

Mary, în vârstă de 72 de ani, a declarat pentru Mail on Sunday că fiica sa a aflat despre presupusa aventură a soţului ei, miercurea trecută, prin intermediul unei conversaţii telefonice superficiale.

Nicole Appleton, în vârstă de 38 de ani, se afla în vacanţă în Florida cu surorile ei mai mari, Lori, Lee şi Natalie, în timp ce Gallagher era în Ibiza la un festival de muzică, în momentul în care a izbucnit ştirea.

Conform The Sun, Liam consideră că mariajul său de cinci ani cu Nicole Appleton s-a încheiat şi nu mai are sens să lupte pentru căsnicia lui.

"Liam spune că s-a săturat de toate aceste lucruri - este epuizat de toată această dramă şi nu crede că mai merită să lupte pentru căsătoria lui", a declarat o sursă pentru The Sun. "Este foarte afectat de tot ce i s-a întâmplat, nu a dormit de patru zile şi a băut foarte mult", a mai spus sursa citată.

Liam Gallagher şi Nicole Appleton s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete, organizată în 2008, de Sfântul Valentin.

Liam Gallagher a fost dat în judecată la un tribunal din New York de o femeie care afirmă că rockerul britanic, de la care reclamanta solicită pensie alimentară, este tatăl fetiţei sale, a anunţat miercuri publicaţia New York Post, citată de AFP.

Agentul de presă al starului britanic a refuzat să comenteze informaţiile apărute în publicaţia newyorkeză, precizând doar faptul că avocaţii lui Noel Gallagher vor lua măsurile care se impun.

New York Post a afirmat în ediţia sa online că o plângere împotriva cântăreţului rock în vârstă de 40 de ani a fost depusă la Tribunalul pentru chestiuni familiale din Manhattan şi că reclamanta solicită de la muzicianul britanic un anumit sprijin financiar pentru fiica ei în vârstă de un an. Aceeaşi publicaţie a precizat faptul că dosarul pentru acest caz a fost examinat de judecătorul Matthew Troy, pe 12 iulie, cu ocazia unei audieri preliminare - catalogată cu menţiunea "Anonyme versus Anonyme" -, iar o nouă audiere a fost programată pentru sfârşitul acestei luni.

Ulterior, Liam Gallagher a decis să dea în judecată tabloidul New York Post.

Cântăreţul are trei copii: o fetiţă care provine dintr-o aventură extraconjugală din timpul primei sale căsătorii, cu actriţa Patsy Kensit, şi doi băieţi - unul cu Patsy Kensit şi unul cu Nicole Appleton.

Liam Gallagher este în prezent solistul trupei Beady Eye, un grup pe care l-a înfiinţat după destrămarea trupei Oasis în 2009, din care rockerul făcea parte alături cu fratele său Noel.

Liam Gallagher spune că a renunţat la stilul de viaţă rock'n'roll care i-a caracterizat existenţa în ultimele două decenii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici