Liam Gallagher, dat în judecată pentru un copil nelegitim

Liam Gallagher, fostul solist al trupei britanice Oasis, a fost dat în judecată la un tribunal din New York de o femeie care afirmă că rockerul britanic, de la care reclamanta solicită pensie alimentară, este tatăl fetiţei sale, a anunţat miercuri publicaţia New York Post, citată de AFP.

142 afișări
Imaginea articolului Liam Gallagher, dat în judecată pentru un copil nelegitim

Liam Gallagher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Agentul de presă al starului britanic a refuzat să comenteze informaţiile apărute în publicaţia newyorkeză, precizând doar faptul că avocaţii lui Noel Gallagher vor lua măsurile care se impun.

New York Post afirmă în ediţia sa online că o plângere împotriva cântăreţului rock în vârstă de 40 de ani a fost depusă la Tribunalul pentru chestiuni familiale din Manhattan şi că reclamanta solicită de la muzicianul britanic un anumit sprijin financiar pentru fiica ei în vârstă de un an.

Aceeaşi publicaţie precizează faptul că dosarul pentru acest caz a fost examinat de judecătorul Matthew Troy, vineri, cu ocazia unei audieri preliminare - catalogată cu menţiunea "Anonyme versus Anonyme" -, iar o nouă audiere a fost programată pentru sfârşitul acestei luni.

Reclamanta ar fi o femeie în vârstă de 30 de ani specializată în intervievarea celebrităţilor.

Sâmbătă, tabloidul britanic The Sun a anunţat că un anumit star rock britanic, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost dat în judecată pentru 3 milioane de dolari de o femeie care susţine că este mama unui copil nelegitim al starului.

Liam Gallagher este în prezent căsătorit cu fosta cântăreaţă din grupul All Saints Nicole Appleton. Cântăreţul are trei copii: o fetiţă care provine dintr-o aventură extraconjugală din timpul primei sale căsătorii, cu actriţa Patsy Kensit, şi doi băieţi - unul cu Patsy Kensit şi unul cu Nicole Appleton.

Liam Gallagher este în prezent solistul trupei Beady Eye, un grup pe care l-a înfiinţat după destrămarea trupei Oasis în 2009, din care rockerul făcea parte alături cu fratele său Noel.

Liam Gallagher spune că a renunţat la stilul de viaţă rock'n'roll care i-a caracterizat existenţa în ultimele două decenii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici