FOTO Cum arată nepoata actriţei Elizabeth Taylor, singura care i-a moştenit faimoşii ochi "violeţi"

Faimoasa actriţă americană Elizabeth Taylor, iconică pentru rolurile sale din "Pe aripile vântului", "Pisica de pe acoperişul fierbinte" sau "Cui i-e frică de Virginia Woolf?", a avut zece nepoţi şi patru strănepoţi.

10550 afișări
Imaginea articolului FOTO Cum arată nepoata actriţei Elizabeth Taylor, singura care i-a moştenit faimoşii ochi "violeţi"

FOTO Cum arată nepoata actriţei Elizabeth Taylor, singura care i-a moştenit celebri ochi "violeţi"

Cunoscută pentru frumuseţea ireală, dar şi pentru ochii de o culoare specială, fiind supranumită la vremea ei "actriţa cu ochi violeţi", Liz Taylor a lăsat în urmă o nepoată care îi moşteneşte privirea celebră.

Aceasta se numeşte Naomi deLuce Wilding şi este fashion stylist, potrivit One.ro.

Naomi a trăit alături de bunica ei, în Los Angeles, pentru aproape trei ani şi spune despre relaţia dintre ele: "Nu cred că am asociat vreodată persoana Elizabeth Taylor pe care o ştiam cu un star de cinema. Este doar bunica mea şi atât. Eram foarte apropiate şi a avut o puternică influenţă asupra vieţii mele. Ea m-a convins să vin la Los Angeles. Ea a fost gazda petrecerii mele de nuntă. Mai mult decât orice, bunica mea mi-a dat încredere în mine. M-a făcut să cred că pot face orice", a declarat Naomi.

Aceasta este fiica lui Michael Howard Wilding, cel mai mare dintre copiii lui Liz Taylor cu Michael Wilding (al doilea dintre cei şapte soţi pe care i-a avut).

VEZI GALERIA FOTO COMPLETĂ PE THE ONE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici