GALERIE FOTO Cel mai bun prieten al omului - un rechin

Un rechin este cel mai bun prieten al australianului Rick Anderson, care face scufundari de 27 de ani. În urmă cu şapte ani acesta a început să se apropie de o femelă rechin. Prietenia s-a legat repede şi a continuat şi peste ani, scriu cei de la boredpanda.

742 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Cel mai bun prieten al omului - un rechin

GALERIE FOTO Cel mai bun prieten al omului-un rechin (Imagine: BoredPanda.com / Mediafax Arhiva Foto)

„Am început să mă joc cu ea acum şapte ani, când era doar un pui. Am abordat-o cu grijă, ca să nu o sperii, şi am început să o mângâi încet. După ce s-a obişnuit cu mine am început să o leagăn şi să-i vorbesc“  a declarat australianul.
 
Anderson spune că acum rechinul este atât de obişnuit cu el că în momentul în care îl vede se apropie de el, îi loveşte picioarele şi nu se opreşte până când acesta nu îl mângâie. 
 
„O tratez aşa cum aş trata un câine.“
 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici