George Clooney a suferit o toxiinfecţie alimentară în Italia

George Clooney a suferit o toxiinfecţie alimentară după ce a luat cina, recent, la un restaurant aflat în apropiere de somptuoasa reşedinţă pe care actorul american o deţine în Italia

259 afișări
Imaginea articolului George Clooney a suferit o toxiinfecţie alimentară în Italia

George Clooney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american şi iubita lui Stacy Keibler s-au îmbolnăvit după cina luată la un restaurant din Cernobbio, la începutul acestei săptămâni, informează contactmusic.com.

"Am mâncat ceva alterat în Italia, iar toţi cei prezenţi la masa noastră au suferit o toxiinfecţie alimentară. Suntem încă în Italia", a anunţatr Stacy Keibler într-un mesaj postat pe Twitter.

Simptomele nu au fost severe, iar actorul, iubita sa şi prietenii lor nu au fost spitalizaţi.

Proprietarul acelui restaurant a acordat un interviu pentru site-ul TMZ.com în care afirmă că preparatele servite în stabilimentul său au fost proaspete şi că actorul s-a îmbolnăvit în altă parte.

George Clooney, iubita sa şi câţiva prieteni îşi petrec vacanţa de vară la reşedinţa pe care actorul o deţine pe malul lacului Como din nordul Italiei. Ei sunt însoţiţi în această vacanţă de Einstein, câinele din rasa cocker al starului american.

George Clooney a cumpărat acea vilă somptuoasă din oraşul Laglio pentru suma de 10 milioane de lire sterline în anul 2002. După ce a fost foarte supărat că a fost fotografiat de paparazzi în timpul unei vacanţe petrecute în acea reşedinţă, actorul a anunţat, în 2010, că va scoate vila la vânzare. Starul a primit imediat multe oferte, presa vehiculând la un moment dat numele fotbalistului englez David Beckham, însă George Clooney s-a răzgândit şi a decis să păstreze proprietatea, retrăgând-o de pe piaţă.

George Clooney are o relaţie cu Stacy Keibler care a început în vara anului trecut, la scurt timp după ce starul american s-a despărţit de modelul italian Elisabetta Canalis.

Stacy Keibler, care este mai tânără cu 18 ani decât actualul ei partener de viaţă, este actriţă, model şi fostă luptătoare de wrestling.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici