George Hamilton are cancer de piele

Actorul american George Hamilton, un veteran la Hollywood, a fost diagnosticat cu cancer de piele, potrivit presei americane, citată de contactmusic.com.

494 afișări
Imaginea articolului George Hamilton are cancer de piele

George Hamilton are cancer de piele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american a infirmat însă aceste informaţii, declarând că suferă doar "de o mică afecţiune a pielii".

Publicaţia National Enquirer susţine că actorul în vârstă de 72 de ani, renumit pentru pielea lui puternic bronzată, a fost diagnosticat recent cu cancer de piele şi a suferit o intervenţie chirurgicală la New York, în luna iulie, în timpul căreia medicii i-au îndepărtat câteva celule canceroase de pe frunte şi din zona urechilor.

Potrivit aceleiaşi publicaţii, George Hamilton s-a confruntat cu alte probleme medicale după operaţie şi a fost transportat cu ambulanţa la Lenox Hill Hospital din New York, pe 30 iulie, medicii ocupându-se de această dată de una dintre suturi care plesnise.

"Sângera din abundenţă. A petrecut patru zile în spital, iar apoi a fost externat", a declarat o sursă.

Se pare însă că acea operaţie a avut succes, iar actorul nu va avea nevoie de tratament suplimentar intensiv.

"Medicii au spus că nu are nevoie de chimioterapie şi radioterapie", a adăugat aceeaşi sursă.

După externare, Hamilton şi-a reluat activităţile zilnice şi participă la repetiţiile pentru musicalul de pe Broadway "La Cage aux Folles", un spectacol care va pleca în viitorul apropiat într-un turneu prin Statele Unite.

Purtătorul său de cuvânt a precizat: "Este adevărat, George a suportat într-adevăr o intervenţie medicală din cauza unei afecţiunii a pielii, însă nu a fost nici pe departe atât de dramatică precum informaţiile publicate în National Enquirer. Ei au tendinţa de a exagera lucrurile".

George Hamilton este un actor american născut pe 12 august 1939, care s-a remarcat atât în filme, cât şi în producţii de televiziune. A primit Globul de Aur în 1960, pentru rolul din "Where The Boys Are", fiind nominalizat de alte două ori la aceste premii pentru rolurile din "Love At First Bite" (1979) şi "Zorro, the Gay Blade" (1981). George Hamilton a jucat şi în două seriale celebre - "Dynasty" şi "Columbo" -, dar şi într-un lungmetraj ce a devenit ulterior un clasic al genului, "Naşul III".

George Hamilton a primit, pe 12 august 2009, în ziua în care a împlinit 70 de ani, o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici