George Michael, superstarul pop, a murit la vârsta de 53 de ani/ Decesul a survenit în timpul somnului/ Artiştii îi aduc omagii pe reţelele de socializare

Starul, care a lansat cariera cu trupa Wham! în anii 1980 şi mai târziu a continuat succesul său ca interpret solo, "a murit în pace acasă", în locuinţa sa din Oxfordshire, în ziua de Crăciun, a declarat impresarul său.

166032 afișări
Imaginea articolului George Michael, superstarul pop, a murit la vârsta de 53 de ani/ Decesul a survenit în timpul somnului/ Artiştii îi aduc omagii pe reţelele de socializare

George Michael a murit la vârsta de 53 de ani (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Surse apropiate lui George Michael afirmă că superstarul a murit în somn, fără dureri, din cauza unei insuficienţe cardiace, informează site-ul american TMZ. Informaţia a fost confirmată şi de impresarul său, potrivit The Guardian.

Cauza morţii artistului ar fi fost insuficienţa cardiacă, potrivit managerului cântăreţului, Michael Lippman, citat de Press Association.

Poliţiştii anchetează moartea lui George Michael drept "neaşteptată, dar nu suspectă", mai relatează aceeaşi sursă, citată de CNN.

George Michael, superstarul pop, a murit la vârsta de 53 de ani

Poliţia a declarat că Serviciul de Ambulanta South Central a fost chemat la o proprietatea sa din Goring în Oxfordshire la 13:42 GMT (15:42 ora României). Ulterior, Poliţia a anunţat că nu au existat circumstanţe suspecte.

Într-o declaraţie, impresarul lui George Michael a spus: "Este mare tristeţe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate şi prieten, George a trecut în nefiinţă acasă după perioada de Crăciun".

Michael, care s-a născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vandut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care acoperă aproape patru decenii.

La inceputul acestei luni a fost anunţat că producătorul şi compozitorul Naughty Boy lucra cu Michael la un nou album.

"Familia cere ca intimitatea lor să fie respectate în această perioadă dificilă şi emoţională. Nu va fi nici un comentariu în acest stadiu."

În 2011, Michael a amânat o serie de concerte după ce a fost dus la spital pentru tratament pentru pneumonie.

După tratamentul într-un spital din Viena, el a apărut cu lacrimi în ochi în afara casei sale din Londra şi a declarat că a fost fericit că a supravieţuit.

Medicii i-au spus ca a efectuat o traheotomie pentru a menţine căile respiratorii deschise şi el a fost inconştient pe o parte a tratamentului din spital.

Vedetele îl omagiază pe George Michael pe reţelele de socializare. Elton John "Am pierdut un prieten iubit, un artist excepţional"

Mesajele de condoleanţe din partea artiştilor şi vedetelor au împânzit reţelele de socializare după vestea că George Michael a murit. 

Andrew Ridgeley, celălalt membru al trupei şi-a exprimat tristeţea pe Twitter, spunând că are "inima frântă".

 

Elton John se declară profund şocat de moartea lui George Michael: "Sunt profund şocat. Am pierdut un prieten iubit, un suflet generos şi un artist excepţional", a scris Elton John pe contul său de Instagram, potrivit Mirror.

"Sunt profund şocat. Am pierdut un prieten iubit, un suflet generos şi un artist excepţional. Gândurile mele se îndreaptă către familia sa şi fanii săi", a scris Elton John pe contul său de Instagram, potrivit Mirror.

Cântăreţul Bryan Adams a scris pe Twitter: "Nu-mi vine să Un cântăreţ uimitor şi fiinţă umană deosebită, prea tânăr să plece dintre noi"

Realizatoarea de televiziune şi comedianta Ellen DeGeneres a spus că George Michael  a fost „un talent nemaipomenit. Sunt extrem de tristă."

 

Actorul Ryan Reynolds şi-a exprimat la rândul său regretul scriind pe Twitter că „Michael a fost un suflet blând”.

Totodată, actorul Rob Lowe şi cântăreţul şi compozitorul Josh Groban i-au lăudat talentul vocal al lui George Michael. Lowe a scris pe Twitter că a avut plăcerea să-l cunoască pe Michael în anii 80.

 

Membrii trupei rock One Republic au scris la rândul lor pe reţeaua de socializare: „Sunten nespus de trişti, ai fost o legendă şi mult prea tânăr.”

 

Madonna a scris un mesaj pe Twitter în care deplânge moartea superstarului George Michael: "Adio, prietene!", a scris Madoona pe reţeaua Twitter, potrivit usmagazine.com. Robbie Williams spune: "Te iubesc, George!". Supermodelul Linda Evangelista scrie: "Odihneşte-te, iubit Georgy!"

"Adio, prietene! Alt artist mare ne părăseşte. Poate anul 2016 să se încheie cât mai repede?", a scris Madonna pe Twitter.

 

 

Industria showbiz-ului este în stare de şoc după aflarea veştii decesului prematur al lui George Michael.

Brian May, chitaristul trupei Queen, scrie pe Twitter, potrivit cotidianului La Nacion: "Sunt fără cuvinte. Odihneşte-te în pace, George."

Robbie Williams a scris un mesaj emoţionant: "O, Doamne, nu...Te iubesc, George. Odihneşte-te în pace!"

Fostul supermodel Linda Evangelista, care a apărut în videoclipurile "Freedom '90" şi "Too Funky", semnate George Michael, a publicat pe contul de Twitter o fotografie alb-negru în care apare alături de superstar şi a scris: "Am inima frântă. Sunt devastată! Să te odihneşti în pace, iubit Georgy!"

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici