Mesajele emoţionante şi candide de Crăciun ale lui J.K. Rowling, creatoarea lui Harry Potter: “Ţine minte că transformările extraordinare sunt posibile!”

Scriitoarea britanică J.K. Rowling, „mama” lui Harry Potter, a scris pe Twitter, o serie de mesaje emoţionante de Crăciun, pline de speranţă şi de bucurie, adresate nu doar fanilor săi, ci şi celor care trec prin „momente dificile” în perioada sărbătorilor.

773 afișări
Imaginea articolului Mesajele emoţionante şi candide de Crăciun ale lui J.K. Rowling, creatoarea lui Harry Potter: “Ţine minte că transformările extraordinare sunt posibile!”

Mesajele emoţionante şi candide de Crăciun ale lui J.K. Rowling, creatoarea lui Harry Potter: “Transformările extraordinare sunt posibile” (Imagine: barnesandnoble.com)

Autoarea romanelor din seria „Harry Potter” a postat 12 mesaje pe Twitter încurajându-i pe oamenii “care trec prin momente dificile” de-a lungul perioadei sărbătorilor, îngreunate de “imaginile unor vieţi perfecte, care au atât de puţin legătură cu realitatea aşa cum are beteala cu aurul”.

Rowling i-a încredinţat pe cititorii şi admiratorii săi că “transformările extraordinare sunt posibile” şi că  “nimic nu este pentru totdeauna”, înainte de a-i ruga pe oameni să-şi amintească că ziua Crăciunului a fost “iniţial, doar o zi normală”. “Tu şi viaţa ta nu sunteţi un test sau o grilă, aşa că fii îngăduitor şi blând cu tine însuţi”, a adăugat scriitoare.

Mesajele pline de optimism, motivaţie şi inspiraţie ale lui J.K. Rowling pot fi citite, în original, mai jos:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici