Gestul emoţionant, făcut de o femeie pentru un străin într-o cafenea a luat o întorsătură neaşteptată

O femeie a împărtăşit pe o reţea socială „surpriza” pe care a avut-o după ce a făcut un gest emoţionant pentru un străin, într-o cafenea, transmite mirror.co.uk

2044 afișări
Imaginea articolului Gestul emoţionant, făcut de o femeie pentru un străin într-o cafenea a luat o întorsătură neaşteptată

Gestul atingerii femeii pentru un străin în cofetarie se transformă neaşteptat

O femeie a descoperit că bunatatea ei nu a fost apreciată cum trebuie, după ce a încercat să facă un lucru frumos pentru un străin într-o cafenea.

Femeie anonimă susţine că incidentul prin care a trecut a fost atât de şocant încât s-a răzgândit total în privinţa gestului.

Aceasta a cerut sfatul comunităţii online, pentru a afla dacă reacţia ei a fost justificată. Femeia a dezvăluit  întâmplarea printr-o postare pe forumul platformei Reddit, intitulată „Am I the A ** hole”.

„M-am oprit la o cafenea dupa muncă. În spatele meu era o femeie, împreună cu un copil, copilul a fost dulce si a spus „bună” tuturor celor aflaţi la coadă. Acest lucru m-a bucurat teribil”, scrie femeie în postare.

„În timp ce stăteam lângă casa de marcat, aşteptând comanda mea, femeia a comandat o cafea de 4 dolari”, continuă postarea.

„M-am oferit cu plăcere să plătesc şi ea părea atât de recunoscătoare şi chiar mi-a mulţumit de două ori”, adaugă femeia. Totul mergea bine până când lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată, relatează mirror.co.uk.

„Imediat după aceea, s-a întors la casier şi i-a spus să mai adauge două cafele şi o brioşă cu afine”, susţine femeia.

„Am fost atât de surprinsă aşa că imediat i-am spus casierului că m-am răzgândit şi că poate plăti pentru propria comandă. Mi-am luat băutura şi am plecat să spun altceva”, afirmă femeia. „Sunt oare nesimţită pentru că am renunţat la oferta mea?", întreabă femeia în postare.

Mai mult de 800 de persoane au comentat la postare, multe dintre comentarii fiind de acord că femeia a făcut exact ce trebuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici