Gisele Bündchen a născut o fetiţă. Ce nume a primit al doilea copil al fotomodelului

Top-modelul brazilian Gisele Bündchen a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut o fetiţă, în noaptea de joi spre vineri, a anunţat cotidianul Boston Globe, citat de contactmusic.com.

285 afișări
Imaginea articolului Gisele Bündchen a născut o fetiţă. Ce nume a primit al doilea copil al fotomodelului

Gisele Bündchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul model brazilian şi soţul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady, au decis ca fiica lor să se numească Vivian, informează contactmusic.com.

Nu se cunosc alte detalii despre această naştere.

Cuplul are deja un băieţel, Benjamin, născut în decembrie 2009.

Tom Brady, care joacă pentru echipa New England Patriots, mai are un fiu în vârstă de cinci ani, John, cu fosta sa iubită, actriţa Bridget Moynahan.

Gisele Bündchen, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit cu Tom Brady, în vârstă de 35 de ani, în februarie 2009.

În iunie 2012, Gisele Bündchen s-a situat, pentru al şaselea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, cu venituri de 45 de milioane de dolari obţinute în perioada mai 2011 - mai 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici