Guy Ritchie încă o iubeşte pe Madonna, deşi este "o retardată"

Guy Ritchie, fostul soţ al Madonnei, a mărturisit într-un interviu, publicat în ediţia online a revistei Esquire, miercuri, la un an după ce renumita cântăreaţă l-a calificat drept "retardat emoţional", că îşi iubeşte în continuare fosta soţie, deşi aceasta este o "retardată".

50 afișări
Imaginea articolului Guy Ritchie încă o iubeşte pe Madonna, deşi este "o retardată"

Madonna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Regizorul britanic în vârstă de 41 de ani consideră că Madonna "face ca lucrurile să se pună în mişcare" şi că munceşte extrem de mult pentru cariera ei.

"Şi, desigur, iată răspunsul pe care îl aşteptaţi: încă o iubesc. Dar ea este şi o retardată", a declarat Guy Ritchie.

Divorţul celor doi a fost finalizat în noiembrie 2008, după o căsătorie care a durat opt ani. Cei doi au împreună un fiu biologic, Rocco, în vârstă de opt ani, şi un alt fiu adoptat din Malawi, David, în vârstă de patru ani. Madonna mai are o fiică biologică, Lourdes, în vârstă de 12 ani, cu fostul ei antrenor de fitness Carlos Leon, şi o altă fiică adoptată din Malawi, Mercy, în vârstă de 4 ani.

În timpul unui concert susţinut în octombrie 2008, în Boston, Madonna a declarat publicului prezent: "Acest cântec este pentru un retardat emoţional. Poate şi voi cunoaşteţi câteva persoane care se încadrează în această categorie. Eu cunosc cu siguranţă pe cineva care este astfel". Presa a speculat atunci că Madonna s-a referit la soţul ei, Guy Ritchie.

Turneul mondial "Sticky & Sweet" al Madonnei, încheiat în septembrie, în Israel, a doborât propriul record al cântăreţei în privinţa încasărilor aduse de turneul unui artist solo, generând venituri de 408 milioane de dolari pentru 85 de concerte susţinute.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici