Gwyneth Paltrow: Bunicul mi-a spus că sânii mei seamănă cu ouăle ochiuri

Actriţa americană Gwyneth Paltrow a declarat recent că bunicul său i-a spus că sânii ei îi amintesc de ouăle ochiuri.

498 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow: Bunicul mi-a spus că sânii mei seamănă cu ouăle ochiuri

Gwyneth Paltrow (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Pentru «Shakespeare îndrăgostit» trebuia să-mi dau bluza jos şi să fiu goală", a povestit actriţa, informează thesun.co.uk.

"Eram îngrijorată pentru că bunicul este o persoană foarte conservatoare", a adăugat Paltrow. "Deci, înainte să meargă la cinema, i-am spus că a trebuit să o fac (să apară goală, n.r.) pentru că era un rol foarte important pentru mine", a mai povestit actriţa.

"El a spus doar «Nu te îngrijora, vor arăta ca două ouă în tigaie", a mai spus ea.

Pentru rolul din filmul "Shakespeare îndrăgostit", Paltrow a câştigat, de altfel, premiul Oscar.

Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008). Printre filmele sale recente se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion". De asemenea, actriţa a apărut în primele două filme din seria "Iron Man", "Iron Man - Omul de oţel" (2008) şi "Iron Man 2 - Omul de oţel 2" (2010) -, regizate de Jon Favreau, care au obţinut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici