Halle Berry şi-a rupt trei coaste pe platourile de filmare. De ce consideră rana drept o "insignă de onoare"

Actriţa americană Halle Berry şi-a rupt trei coaste pe platourile de filmare ale lungmetrajului "John Wick: Chapter 3 - Parabellum", în care joacă alături de Keanu Reeves, însă spune că ea consideră rana drept o "insignă de onoare", potrivit contactmusic.net.

865 afișări
Imaginea articolului Halle Berry şi-a rupt trei coaste pe platourile de filmare. De ce consideră rana drept o "insignă de onoare"

Halle Berry şi-a rupt trei coaste pe platourile de filmare

Starul în vârstă de 52 de ani joacă în partea a treia a francizei thriller neo-noir, regizată de Chad Stahelski, şi spune că a trecut printr-o perioadă dificilă pe platourile de filmare, cu cascadorii grele şi mult efort fizic.

"Mi-am rupt trei coaste când repetam pentru 'John Wick'. Este ca o insignă de onoare pentru mine. Nu ştim cum s-a întâmplat. Am muncit puţin cu coastele rupte, până când nu am mai putut să o fac", a povestit actriţa pentru platforma Extra.

În ciuda rănilor, Halle consideră că experienţa pe platourile de filmare a fost "uimitoare", recunoscând totodată că, iniţial, s-a simţit "îngrozită" de perspectiva de a juca cu un actor "atât de bun" precum Keanu Reeves.

Berry a mai spus că, în prezent, este în cea mai bună formă fizică a sa datorită regizorului filmului, fostul cascador Chad Stahelski.

Lungmetrajul "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" este programat pentru lansare pe 15 mai.

Primele două filme ale francizei au avut încasări totale de 200 de milioane de dolari la nivel mondial.

Halle Berry este prima şi, până acum, singura artistă de culoare care a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, obţinut pentru partitura "Monster's Ball" (2001). A debutat ca actriţă în 1991, cu un rol în "Jungle Fever", de Spike Lee, şi a fost în anii 2000 actriţa cel mai bine plătită, după apariţii în seria "X-Men" şi în pelicula "Die Another Day" din franciza "James Bond".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici