Hugh Jackman şi Jim Carrey s-au imitat reciproc, prin intermediul unor fotografii publicate online - VIDEO, FOTO

Actorul australian Hugh Jackman şi starul hollywoodian Jim Carrey s-au imitat reciproc, în această săptămână, prin intermediul unor fotografii amuzante, pe care le-au publicat pe reţeaua de socializare Instagram, informează site-ul revistei New Musical Express.

3251 afișări
Imaginea articolului Hugh Jackman şi Jim Carrey s-au imitat reciproc, prin intermediul unor fotografii publicate online - VIDEO, FOTO

Hugh Jackman şi Jim Carrey s-au imitat reciproc, prin intermediul unor fotografii publicate online - VIDEO, FOTO

Hugh Jackman a iniţiat această glumă, publicând, marţi, pe contul său de pe platforma online Instagram, o fotografie care îl prezintă pe starul australian în timp ce încerca să imite felul în care Jim Carrey rostea o frază celebră din filmul "Masca" - "Ssssmooooookin!".

"Jim Carrey, prietene, încerc să fac asta cât mai bine. În mod clar, ar trebui să rămân însă la replicile mele", a scris Hugh Jackman în textul care însoţeşte acea imagine.

Jim Carrey a reacţionat vineri, imitând, la rândul său, personajul Wolverine interpretat de Hugh Jackman, cu ajutorul unei fotografii în care actorul de comedie foloseşte diverse tacâmuri de bucătărie în locul celebrelor gheare ale acelui personaj cinematografic.

"Bună mişcare, Hugh Jackman! Acum, priveşte-mă cum fac praf cel mai mare rol al tău", a scris starul hollywoodian în textul publicat în partea de jos a imaginii.

În urma "interpretării" lui Jim Carrey, actorul Hugh Jackman s-a recunoscut învins de colegul lui de breaslă şi a publicat pe Twitter următorul mesaj: "Am fost învins clar de Jim Carrey! Bună treabă, amice!".

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing", şi romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna", "Bomba zilei/ Scoop" şi în filmele din franciza "Wolverine".

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor '90, datorită rolurilor din filmele "Ace Ventura: detectivu' lu' peşte" şi "Masca". El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei "Tipu' de la cablu". Starul canadian s-a remarcat şi în alte comedii cu mare succes de casă, precum "Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb And Dumber", "The Truman Show", "Eu, cu mine şi Irene", "Dumnezeu pentru o zi" şi "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici