Hugh Jackman vrea să susţină o serie de concerte la Londra

Actorul australian Hugh Jackman a anunţat că doreşte să susţină o serie de concerte "amuzante", ce vor avea loc în serile de duminică, la Londra, spre sfârşitul acestui an, informează contactmusic.com.

122 afișări
Imaginea articolului Hugh Jackman vrea să susţină o serie de concerte la Londra

Hugh Jackman vrea să susţină o serie de concerte la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul australian a declarat, totodată, că speră să fie însoţit pe scenă în timpul acestor reprezentaţii de cântăreţul britanic Robbie Williams.

Hugh Jackman vrea să susţină aceste concerte "amuzante" atunci când va lua o pauză de la filmările pentru versiunea cinematografică a musicalului "Les Miserables", în care interpretează rolul personajului Jean Valjean. El a spus, totodată, că pentru aceste show-uri s-a inspirat dintr-o serie de concerte susţinute la Los Angeles de cântăreţul american Frank Sinatra.

Jackman a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mail că îşi doreşte ca Robbie Williams să urce pe scenă alături de el pentru a cânta împreună câteva duete.

Actorul australian, în vârstă de 42 de ani, a susţinut recent un spectacol intitulat "In Concert", la Princess of Wales Theatre din oraşul canadian Toronto, unde a interpretat o serie de piese clasice din musicalurile "Oklahoma!", "Carousel" şi "Dreamgirls", dar şi din repertoriul compozitorului şi interpretului australian Peter Allen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici