Imaginea care face înconjurul lumii: Bebeluşul care îl ţine de mână pe medicul ce îl ajută să se nască - VIDEO

Un bebeluş care nu se născuse încă l-a tras de deget pe doctor, făcând un gest ce poate fi interpretat drept ajutor pentru a sosi pe lume.

13903 afișări
Imaginea articolului Imaginea care face înconjurul lumii: Bebeluşul care îl ţine de mână pe medicul ce îl ajută să se nască - VIDEO

Imaginea care face înconjurul lumii: Bebeluşul care îl ţine de mână pe medicul ce îl ajută să se nască - VIDEO

Fetiţa Nevaeh Atkins l-a tras de deget pe doctor înainte de a se naşte, informează ABC News.com

Imaginea datează din 9 octombrie 2012, ziua în care a venit pe lume Nevaeh. "Am ştiut din prima clipă că era o fotografie minunată, uimitoare, aşa cum nu am mai văzut niciodată", a declarat mama fetiţei, Alicia Atkins.

"Am ştiut că era specială imediat. Când doctorul mi-a rupt apa, i-a spus soţului meu: «Uite, mă ţine de deget». Soţul meu avea camera la el, aşa că au putut să imortalizeze momentul", a precizat proaspăta mamă.

Poza a devenit cunoscută doar acum pentru că soţii Atkins au păstrat-o pentru ca doctorul Allan Sawyer să o vadă primul, acesta fiind cadoul lor pentru cel care o ajutase pe Alicia să devină mamă.

"Nu am văzut o astfel de poză înainte", a declarat doctorul Sawyer pentru KNXV. "Este cu adevărat rară", a mai precizat el.

Fraţii mai mari ai lui Nevaeh, în vârstă de 2 şi 3 ani, au fost şi ei impresionaţi de poză: "De fiecare dată când o văd la TV, spun: «Asta e mâna lui Nevaeh»", a afirmat Alicia Atkins.

La început, Alicia Atkins şi soţul său nu au dorit să pună o copie a pozei în casa lor, dar şi-au schimbat decizia când au văzut impactul acesteia după mediatizare: "Am decis să punem poza în camera ei, ca să ştie întotdeauna cât de specială a fost", a mai spus mama lui Nevaeh.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici