IMAGINI AMUZANTE - "Dirty Dancing" pe patru lăbuţe: Pisoiul care dansează în somn - VIDEO

Un pui de pisică proaspăt născut a fost filmat de stăpânul lui în timp ce dormea, când micuţul a oferit o reprezentaţie amuzantă şi involuntară de "dans", mişcându-şi frenetic lăbuţele şi coada.

11557 afișări
Imaginea articolului IMAGINI AMUZANTE - "Dirty Dancing" pe patru lăbuţe: Pisoiul care dansează în somn - VIDEO

"Dirty Dancing" pe patru lăbuţe: Pisoiul care dansează în somn - VIDEO

Videoclipul de aproximativ două minute, care deja a strâns peste 126.000 de vizualizări pe YouTube şi care a fost preluat de Huffington Post, îl arată pe pisoi mişcând spasmodic din lăbuţe şi din coadă, fiind prins, probabil, într-un vis profund.

La un moment dat (minutul 1:35, mai exact), coada puiului are un moment "artistic" solo, fiind singura care "dansează" când lăbuţele se află în pauză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici