Imagini emoţionante cu prinţii William şi Harry, împreună cu părinţii lor. Uite cum cântau amândoi la pian - VIDEO

Un filmuleţ, datând din 1985 şi înfăţisându-i pe prinţii William şi Harry cântând la pian şi jucându-se sub privirile celor doi părinţi, prinţesa Diana şi prinţul Charles, a făcut senzaţie pe internet.

2040 afișări
Imaginea articolului Imagini emoţionante cu prinţii William şi Harry, împreună cu părinţii lor. Uite cum cântau amândoi la pian - VIDEO

Imagini emoţionante cu prinţii William şi Harry, împreună cu părinţii lor. Uite cum cântau amândoi la pian - VIDEO

Într-o înregistrare realizată la Palatul Kensington, postată de Daily Mail, membrii Casei Regale cântau la pian, se strecurau pe sub mese, râdeau, zâmbeau, se îmbrăţişeau, sau stăteau cuminţi pentru un portret de familie. William avea trei ani, iar Harry abia împlinise un an.

Armonia în familia prinţului Charles părea deplină. Prinţesa Diana apare ca o mamică mândră şi foarte fericită să fie alături de cei doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici