Imagini rare cu caprele negre: cum îşi manifestă iedul dragostea

  • Un ied îşi iubeşte mama în văzul lumii
  • Rangerii din Piatra Craiului au surprins momentele intime dintre cei doi
  • În Parcul Naţional Piatra Craiului sunt aproximativ 250 de exemplare
1120 afișări
Imaginea articolului Imagini rare cu caprele negre: cum îşi manifestă iedul dragostea

Sursa foto: profimedia

Ai ce învăţa de la animale! Un ied îşi iubeşte mama în văzul lumii, fără ruşine. Se gudură lângă ea şi se distrează cu coarnele femelei.
 
Rangerii din Piatra Craiului au surprins momentele intime dintre cei doi. Din noiembrie începe perioada de împerechere aşa că animalele vor fi mai vizibile pe munte, în căutare de parteneri.
 
În Parcul Naţional Piatra Craiului sunt aproximativ 250 de exemplare de capre neagre.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici