”Îmi place să fiu mamă, dar este important să nu-ţi pierzi identitatea”. Ce artistă a făcut această declaraţie la revenirea pe scenă - FOTO, VIDEO

La nouă luni de la ultimul concert susţinut în faţa fanilor, una dintre cele mai cunoscute vedete ale momentului a cântat, vineri seară, pentru prima dată după ce a devenit mamă. Deşi nu a revenit încă la silueta de dinainte de naştere, vedeta americană nu s-a sfiit să-şi arate formele în ţinutele care o caracterizează ca artistă.

1150 afișări
Imaginea articolului ”Îmi place să fiu mamă, dar este important să nu-ţi pierzi identitatea”. Ce artistă a făcut această declaraţie la revenirea pe scenă - FOTO, VIDEO

”Îmi place să fiu mamă, dar este important să nu-ţi pierzi identitatea”. Ce artistă a făcut această declaraţie la revenirea pe scenă

Cântăreaţa americană Beyonce a susţinut primul din cele trei concerte programate să aibă loc cu ocazia deschiderii unui complex de lux în Atlantic City, Revel Resort & Casino, scrie Daily Mail.

Vorbind în faţa a 5.500 de spectatori, Beyonce a spus: "Trebuie să spun asta, este atât de bine să revii acasă, pe scenă".

Ţinutele sexy folosite de artistă în timpul spectacolului de vineri au fost creaţia casei londoneze Ralph&Russo, care a folosit 500.000 de cristale Swarovski pentru a crea unul dintre costume.

Înainte de concert, Beyonce a postat pe Youtube un video despre repetIţiile şi pregătirile înainte de spectacol, în care face şi câteva mărturisiri despre sentimentele pe care le trăieşte.

"Îmi place să fiu mamă şi acum, este ca şi cum m-aş întoarce la vechea mea slujbă. Este puţin ciudat. Dar, este important să nu-ţi pierzi identitatea şi să ai în continuare grijă de pasiunile tale. Deci, m-am întors la lucru. Mă apuc din nou de treabă", a declarat artista.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici