În avioane există CAMERE SECRETE unde nu are acces niciun pasager. Ce se întâmplă în aceste încăperi ascunse

Într-un avion, ar putea fi ascunsă o cameră? Aceste camere sunt întâlnite în cazul avioanelor Boeing 777 şi Boeing 787, fiind de cele mai multe ori poziţionate în spatele carlingei, deasupra cabinei Business Class.

13148 afișări
Imaginea articolului În avioane există CAMERE SECRETE unde nu are acces niciun pasager. Ce se întâmplă în aceste încăperi ascunse

În avioane există CAMERE SECRETE unde nu are acces niciun pasager. Ce se întâmplă în aceste încăperile ascunse

Şi stewardesele au nevoie de odihnă, iar aceste camere sunt create în acest scop. O cameră de acest tip este poziţionată de cele mai multe ori sub carlingă, deasupra cabinei business class.

Scările care ajung către această cameră se află în spatele unei uşi mascate. Pentru a se ajunge acolo, este nevoie de o cheie sau de un cod.

În cazul unor avioane, precum Boeing 773, accesul în acea cameră se face nu cu ajutorul scărilor, existând o trapă secretă care arată ca un loc de depozitare a bagajelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici