INCENDIUL din Colectiv: Noi imagini din seara tragediei, publicate pe YouTube - VIDEO

O nouă înregistrare video din timpul concertului pe care trupa Goodbye to Gravity l-a susţinut, în seara zilei de 30 octombrie, în clubul Colectiv, a fost publicată, sâmbătă, pe YouTube, cu titlul "Goodbye to Gravity ultimele clipe petrecute în Club Colectiv".

91776 afișări
Imaginea articolului INCENDIUL din Colectiv: Noi imagini din seara tragediei, publicate pe YouTube - VIDEO

O nouă înregistrare cu formaţia Goodbye to Gravity cântând în clubul Colectiv în seara tragediei - VIDEO

Înregistrarea a fost încărcată pe canalul de YouTube yoman şi a fost realizată de o persoană care stătea în imediata apropiere a scenei.

În primele minute ale înregistrării, camera este îndreptată spre public şi se poate vedea cum spectatorii se bucură de atmosfera de la concert. În imagini apare şi un fotograf, aflat de asemenea, lângă scenă, care surprinde instantanee cu membrii trupei Goodbye to Gravity.

În ultimele zile, alte înregistrări au fost postate pe Youtube.

O altă înregistrare din seara concertului a apărut pe Youtube (contul Arhiva Mea) la doar câteva zile după incendiul în care şi-au pierdut viaţa 44 de oameni. Acea înregistrare era una editată, în sensul suprapunerii sunetului de pe CD al melodiei "The Day We Die" (Ziua în care vom muri, n.r.) peste imaginile surprinse în timpul interpretării acesteia în concert.

Înregistrarea a fost realizată de Vlad Buşcă, reprezentant al Universal Music România, în timpul concertului. El a spus că "The Day We Die" a fost piesa care a deschis concertul trupei Goodbye to Gravity, care îşi lansa atunci albumul "Mantras of War".

De asemenea, potrivit lui Vlad Buşcă, incendiul nu a izbucnit de la artificiile care se vedeau în înregistrarea sa de pe YouTube, ci mai târziu , după aproximativ o jumătate de oră, în jurul orei 22.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici