Incident la un concert din Varşovia. Scena mobilă pe care se afla Beyonce s-a blocat la înălţime VIDEO

Beyonce a fost implicată într-un incident în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Varşovia, Polonia, la sfârşitul săptămânii trecute, când scena mobilă pe care cânta s-a blocat la înălţime, iar artista a fost salvată cu ajutorul unei scări telescopice, potrivit dailymail.co.uk.

1764 afișări
Imaginea articolului Incident la un concert din Varşovia. Scena mobilă pe care se afla Beyonce s-a blocat la înălţime VIDEO

Incident la Varşovia. Scena mobilă pe care concerta Beyonce s-a blocat la înălţime. VIDEO

Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, se află în prezent într-un turneu comun, "On The Run II", ce a debutat la începutul lunii iunie, în Cardiff, Marea Britanie şi care, sâmbătă, a ajuns şi la Varşovia.

Spre finalul concertului, scena mobilă inclusă în producţia show-ului s-a blocat, lăsând-o pe Beyonce izolată la înălţime.

Potrivit imaginilor publicate de un fan pe platforma video YouTube, membrii echipei de producţie au adus o scară telescopică, însă, iniţial, Beyonce nu a părut foarte convinsă să coboare pe aceasta.

După mai multe discuţii şi o mai bună poziţionare a scării, cântăreaţa în vârstă de 36 de ani, îmbrăcată într-un costum minuscul şi purtând încălţăminte cu tocuri foarte înalte, a decis, în cele din urmă, să coboare, în uralele fanilor.

Turneul "On The Run II", care marchează a zecea aniversare a căsătoriei lui Beyonce şi Jay-Z, include o serie de 15 concerte în Europa şi o alta de 21 de show-uri în America de Nord.

Seria europeană se va încheia pe 17 iulie, la Nisa, în Franţa.

Ambele cele mai recente albume lansate de Beyoncé şi Jay-Z, "Lemonade" (2016), respectiv "4:44" (2017), promovate în acest turneu, vorbesc despre dificultăţi în mariajul lor, dar se pare că cei doi au depăşit deja aceste probleme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici